Tri of Light

Tri of Light is een fantastische onderneming dat staat voor het ontwikkelen van persoonlijke Licht- en Liefdesprocessen.

Opgestart in 2016 telt het inmiddels duizenden volgers(mailinglijst en cursisten) en heeft het zich krachtig gemanifesteerd als zijnde bewustzijnsacademie. 

Met een trainingslocatie op Sardinië is Tri of Light bijzonder uniek en heeft ze fantastische mogelijkheden om samen te werken met de Atlantische energie van het eiland.

In Nederland en Sardinië worden regelmatig trainingen, workshops en reizen georganiseerd. 

Op de website van Tri of Light kan jij je inschrijven voor een cursus dat jou verder helpt op jouw specifieke pad of thema van interesse. Verder staan uiteraard mijn Licht challenges, mijn levenspad readingen en meer van mij op deze website.

Tri of Light is opgezet door Joanna, Tamara en ikzelf. 

De naam betekend dan ook 'drie-eenheid van Licht'. Alledrie hebben we andere expertises en gebonden geeft dat een dynamisch effect. Waarmee we mensen/lichtwerkers van alle soorten en maten mee kunnen ondersteunen en inspireren.

Na het succesvol opstarten van Tri zijn we ons elk steeds meer gaan specialiseren in ons eigen ding. 

van links naar rechts: tamara, amber, joanna

Inmiddels is Tri of Light een onderneming van Joanna geworden en zijn Tamara en ik dankbare werknemers die nog steeds meedraaien in het geheel en bijdragen aan het voorbestaan van dit mooie baken van Licht. 

Ik ben bijzonder dankbaar om deel uit te maken van dit prachtige bedrijf waar we creëren vanuit hogere zielsdoelen. Vaak in opdracht van boven organiseren we (apart of samen)nieuwe webinars, cursussen en reizen die passen bij de huidige periode waar we ons allemaal in bevinden.

Op de website zie je een aantal blogs over bewustzijn, creatiekracht en mijn weg in spiritualiteit voorbij komen die door mij geschreven zijn. Je bent welkom om daar eens een kijkje te nemen, het voelt niet nodig om deze blogs te dupliceren op deze website.

Een impressie van wat we met Tri aanbieden:

bron: www.tri-of-light.nl/agenda

Actuele thema's waar we jou bij kunnen ondersteunen per Tri-teamlid. 

Tamara: Karma, Soul Healing, Lichttaal

Joanna: Zelfliefde, het EGO, Tri Enneagram

Amber: Readingen, Creatie, Activaties, Maanmagie

& eigenlijk nog veel meer!

 

Onze krachten zijn gebundeld nóg effectiever en deze koppelen we samen tijdens de Universal Energy Healer live workshops (alle 3 aanwezig) én de Transformatie reis naar Sardinië (alle 3 aanwezig), de I love Me reis naar Sardinië (2 aanwezig) en de Atlantis reis naar Sardinië (alle 3 aanwezig). 

Net als jij zijn wij ook constant aan het groeien en onszelf aan het ontwikkelen. Lees hier alles over persoonlijke ontwikkeling in de gouden eeuw. 

Wil je meer over ons weten? Volg dan onze facebook pagina of kijk op de website en schrijf je in voor een freebie onder [GRATIS], dan kom je automatisch op onze mailingslijst en blijf je op de hoogte van alles wat we creëren en uitzetten. 

*uiteraard kan je je op elk moment weer uitschrijven van de mailinglijst.Print Friendly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *