Welkom op de pagina van de prachtige essentiële olietjes. 

Er is een olie voor werkelijk alles! 

Laat je betoveren door de magie van deze natuurlijke YL essentiële oliën. 

Ik vertel je er graag meer over.. (lees dus gauw verder)

Ben je al lid? Klik hier om naar de Team Omgeving te gaan. 


In mijn dagelijks én mijn bedrijfsleven gebruik ik de oliën van Young Living. Deze werken ter bevordering van eigenlijk alles wat je maar bedenken kunt. & ik ben er LYRISCH over!

*uiteraard doe ik geen medische uitspraken over de werking van deze oliën en raad ik je aan om je arts te raadplegen mocht je een olie willen inzetten voor harde of chronische kwaaltjes. [wetgeving]

In het menu vind je het kopje Rebel Moms Recepten en daar zal je regelmatig ook een leuk receptje van een olietje vinden die je kan inzetten voor eigen gebruik of in je praktijk. 

Onder het kopje Rebel Moms Lifestyle ga ik meer met je delen over hoe ik de olietjes inzet en hoe jij dat ook kan gaan doen. Bijvoorbeeld hoe je gemakkelijk een pan schoon kan krijgen op een wel heel luie manier, uiteraard hoort bij alles een olie of een blend, wat wil zeggen dat je een mixje gebruikt. 

Fun fact: Young Living, het bedrijf waar ik mijn oliën bestel, was het allereerste bedrijf dat essentiële olie ging verkopen! 

Absolute leaders in de markt

Niet alleen verkoopt Young Living de olietjes voor persoonlijk gebruik, maar daarbij ook talloze accessoires, huishoudmiddelen en zelfs make-up producten. 

Alles wat je dus voorbij ziet komen op mijn website waarbij je de oliën goed kan gebruiken zijn ook voor jou beschikbaar.

Wil je meer informatie? Stuur mij gerust een berichtje.

Wat ik ontzettend bijzonder vind is dat zij het van Sead to Seal logo mogen dragen. Dit betekend dat zij de volledige overview hebben vanaf het planten van het zaadje, tot insectbestrijding(met essentiële oliën!), tot het daadwerkelijke product. 

Wist je dat de essentiele olieen die je uit de (natuur)winkel haalt meestal helemaal geen 100% natuurlijk zijn? Als je even wat dieper graaft, of simpelweg een mailtje stuurt met de vraag wat zij gebruiken om een olie te maken, zal 9 van de 10 keer het antwoord zijn dat ze een mix gebruiken. Met als insteek: meer winst en minder product.

*Young Living draagt uit dat de olietjes die zij in het assortiment hebben absoluut 100 procent puur product zijn. Anderzijds staat het specifiek aangegeven dat het om een blend of verdunning gaat, waar soms vraag naar is en die ze dus ook leveren.

Je kan zelfs de boerderijen van YL bezoeken, ze staan open voor rondleidingen en staan internationaal verspreid.

Nu ben ik, zoals je inmiddels begrijpt, zeer enthousiast gaan werken met deze olietjes, allereerst voor eigen gebruik tot ik ontdekte dat ik het ook zakelijk kon gaan inzetten. Ik ben absoluut tevreden en YL maakt het concept helemaal waar. Eindelijk een bedrijf waar ik vanuit mijn hart en ziel echt achter kan staan.

Hiephiep hoera! Ik ben team Rebel Moms Oils gestart!!

Wat betekend dat ik nóg een bedrijf erbij heb, onder de warme vleugels van Young Living. 

Ik vond het namelijk niet genoeg om zelf de olietjes te kopen, ik wilde deze ook delen. Dat doe ik door leuke recepten te maken om in een diffuser te stoppen (olie verstuiver) of om handige huishoudmiddelen mee te maken enzovoort. 

Een natuurlijke vorm van leven en lifestyle dus!

Olietjes hebben een helend effect, het is zo dat de puurheid van een olie een torenhoge frequentie met zich mee draagt. 

Wat betekend dat jij je eigen frequentie/energy level makkelijk omhoog kan tillen door de olietjes te gaan gebruiken. 

Ben je geïnteresseerd? Dan wil ik je er graag alles over leren. Hier heb ik een online omgeving voor waarin ik je meeneem op olie-avontuur. Inclusief cursussen waarin je oa leert manifesteren, je krijgt een mooi starterset en diffuser om alle olietjes te leren kennen & een enthousiaste coach die altijd voor je klaar staat.

DUS:

Persoonlijke optie:

-Wil jij de kans om net zo verliefd te worden op de olie lifestyle als ik ben? 

-Ben jij klaar om een nieuwe bewustzijns tool te leren kennen?

-Wil je genieten van de lekkerste geuren van natuurlijke ingrediënten?

-Wil jij je als een godin voelen en de olie wereld samen met mij ontdekken?

-Spreekt het concept je aan en wil je graag meer weten en mij je vragen stellen?

Extra (business-)optie:

-Wil jij ook financieel onafhankelijk starten met een olie distributie, door alleen al dit aan te prijzen in je praktijk of je familie? 

-Wil jij onder de warme vleugels van een overkoepelend succesvol bedrijf ook starten met de magie te verspreiden?

-Heb je een praktijk/bedrijf of netwerk die ook kunnen profiteren van jouw link naar YL olietjes?  

-Ben je net als ik gek op co-creatie en wil je de samenwerking met mij aangaan? 

IEDEREEN start met de starterskit. Om je meer informatie hierover te bieden, heb ik een video gemaakt en geupload. Bekijk hem hier: 

Premium Starterskit + Dewdrop 171,52EU

Premium Starterskit + Aria 268,60EU


*deze prijzen zijn incl btw en excl verzendkosten.

Ik raad je aan om te starten met de Dewdrop starterskit, deze heb ik ook en ik werk naar mijn Aria verstuiver toe met oa al mijn gratis punten die ik verdien bij YL.

In de Starterskit + Dewdrop zit..

 • 12 van Young Living's meest populaire en praktische essentiële oliën (lees er meer over in het tabje 12x olie)  
 • 1 ultrasonische Dewdrop diffuser
 • Staaltjes zoals 2 Ningxia Red pakjes (een ongelooflijk sterke anti-oxidant drank waar je nooit meer zonder wil), kleine lege flesjes voor als je een reispakketje wilt maken en veel informatie.   
 • Word member bij Young Living ...

 • Dit betekent dat jij : 24% korting krijgt op de klantenprijs. ALTIJD. De kit kost (met korting) 171,52 euro inclusief btw (excl verzendkosten).  Dit zijn in totaal 1080 druppels! Gebruik jij 3 drops per dag, dan doe je met deze kit 1 jaar.
 • Alss extra bonus krijg jij omdat je via MIJ en Mijn TeamCOACH bestelt deze extra’s:
  • ♥ Een 14 dagen Uitdaging om je kit te leren gebruiken
  • ♥ E-book Natuurlijk Huishouden© met recepten voor een schoon & gifvrij huishouden
  • ♥ E-book BeYoutiful© met recepten voor natuurlijke huidverzorging
  • ♥ E-book 30 Recepten voor de diffuser
  • ♥ Een persoonlijke intake om jouw PERSOONLIJKE OLIE PLAN "POP" op te maken
  • ♥ Toegang tot de exclusieve BLOOM klanten ledenomgeving waar je behalve de uitdaging en e-books nog meer leuke tips te weten komt.

!Belangrijk om je aan te melden met mijn ID: 15806139

Daar help ik je uiteraard graag bij!

Stuur mij een mail via amber@rebelmomskitchen.nl met je motivatie en ik neem zsm contact met je op om eens te skypen. 

Kom bij het rebel moms team en profiteer van de meest heerlijke essentiële olie én de talloze voordelen. 

Ik steun je van begin tot het eind, of je nu voor eigen gebruik wilt gaan of dat je ook een business wilt starten. 

Let's begin this oil adventure together en contacteer mij nu.

Print Friendly