Rebel Moms Kitchen gaat over de connectie tussen je lijf en de voeding die je tot je neemt. Er zit een verbinding tussen de natuur en jouw lijf die ge-eerd en gevierd mag worden. De connectie kan je verstevigen door bewust te worden van je keuzes en je voetafdruk op de wereld. 

Rebel Moms Lifestyle gaat over hoe je alles kan balanceren, wat ware lifehacks zijn en ik vertel je graag wat ik persoonlijk graag gebruik en nog zoveel meer.

Ik kom graag uitdagingen tegemoet en schrijf daar over, daarom maak ik mijn weg naar afgestemdheid transparant voor mijn lezers. 

Mijn lifestyle is compleet afgestemd op mij en mijn klanten en is dus niet bedoeld als absolute levenswijze.

Ben je benieuwd wat ik allemaal doe, uitprobeer en wat ik daarin allemaal meemaak en tegenkom? Kijk dan regelmatig op deze pagina waar ik mbv blogs mijn lifestyle challenges aan je zal schetsen en deel wat ik heb ondervonden aan lifehacks mbt high vibrant food!

Mijn lifestyle blogs:

------------------------------------------------------------------------------------

INTRODUCING: Mijn lieftallige zuster TAMARA [gastblogger]

Zij is mama van twee nieuwetijdskindjes en leeft een compleet afgestemde lifestyle. Ze voelt in op de behoeftes van haar lichaam en die van haar kindjes en onderzoekt de weg van high vibrant cooking; zoals een echte rebel mom dat doet. Ik ga haar niet verder voorstellen, want dat doet ze zelf in haar prachtige blog. & je gaat meer van haar lezen hier onder het kopje Rebel Moms Lifestyle. 

Blogs Tamara:

Print Friendly