NIEUW! REBEL MOMS Catering!

Al het eten wordt in samenhang met de natuur gemaakt. Dat betekend dat het hoog kwalitatief en biologisch is bereid zónder onnodige toevoegingen.

Vegan friendly  

Poison free

Natural sweeteners

Fresh & High vibrant

Is het vegan friendly? Jazeker, de meeste gerechten zijn 100% veganproof, de andere 5% heeft een alternatief in het recept! Rebel Moms Catering gaat nog een stapje verder dan alleen veganisme. Er zit namelijk ook géén gif in het eten zoals geraffineerde suikers of kunstmatige smaakstoffen/goedhouders ofwel e-nummers.

Een klein overzicht van de mogelijkheden:

Zoet: taarten, cakes, chocolade marsepijn bonbons, vegan oliebollen en andere lekkernijen

Hartig: loempiaatjes, mini satéstokjes van rijsttempeh, nachodipsausen, broodplankje kruidenboter, aioli of tapenade en meer om uit te kiezen.

Lunches: falafel wraps, rijstsalades, thaise pompoensoep met brood en kruidenboter ,aardappelfrikandellen met nasi en huisgemaakte sambal en meer om uit te kiezen.

Diner: italiaanse stoofpot of (groente)lasagne, indische tafel met atjar, saté, nasi en meer om uit te kiezen.


Heb jij een voedseluitdaging?

Wees mijn inspiratiebron en deel jouw grootste voedsel'uitdaging'. Heb je een soja intolerantie of moet je het een poosje zonder gist doen? Vertel het mij en ik creëer jouw nieuwste lievelingsgerecht voor je, op maat gemaakt en vers onder je neus geschoven.

Catering op maat! 

Het vervoer is gratis voor een toegangsticket van een toekomstig evenement of een andere leuke ruildienst. Mits de locatie niet verder dan 1,5 auto uurtjes van Hoogeveen, Groningen of Almelo verwijdert is.


Co-creëer je met me mee?

Ik kan op locatie de catering verzorgen voor een verjaardag of ander feest met een maximum van plusminus 50 personen. 

Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld voor een deel van het gezelschap hapjes of taart te bestellen.

Ik ben aan het opstarten, alles is bespreekbaar. Jouw wensen vormen mijn speelveld en mijn voedselcreaties vormen jouw feestje!


Vraag mijn prijslijst op voor losse hapjes of taarten. Voor een grotere opdracht maak ik graag een vrijblijvende offerte.


Bekijk mijn cateringblogs voor een impressie:

Ik maak altijd een offerte + food sheet op alvorens we besluiten te co-creëren voor de gewenste catering. Zo weet jij altijd wat je kan verwachten. 

Voorbeeld food sheet:

Print Friendly