Birthday Party Prepping!

Oh happy prepping! Ik schrijf dit blog onwijs geinspireerd en zin in de volgende cateringklus. Verjaardagen zijn misschien wel het allerleukste om te doen! Vooral kinderfeestjes die zijn zo heerlijk feestelijk en levendig.

Elke catering ga ik all out en gaat wat mij betreft niemand met een lege maag en een voldaan gevoel naar huis. Om waar te borgen dat er geen voedsel onnodig verloren gaat, met het oog op de natuur, heb ik invulbare menu bestelkaartjes gemaakt.

Een template zoals deze kan je printen op dik papier en uitknippen voor het gewenst aantal personen. Het staat super leuk om een staande fotohouder neer te zetten waar de mensen hun bestellingen kunnen plaatsen.

Het is fantastisch als de volwassenen ook (inter)actief bijdragen aan de feestelijkheid. Daarom plaats ik gastenboekjes om een  persoonlijke boodschap op te schrijven voor de jarige en zet ik een schmink hoek op waar creatieve vrijwilligers plaats mogen nemen om de kids te schminken!

Voor de aankleding heb ik feestelijke papieren slingers, bakjes en bekers besteld in het roze, wit en goud voor de kleine meid die 3 jaar wordt! Geen plastic wordt gebruikt, ofcourse. Ik overweeg om in de toekomst de mensen uit te nodigen om eigen kopjes, borden en bestek mee te nemen ivm de ecologische impact die het gebruik van papier heeft. 

Omdat dit een feest wordt met 3 unieke en op maat gemaakte taarten en een moluks buffet maak ik niet onnodig veel hapjes klaar. 

  • hapklare dadelbolletjes
  • mini appelflapjes
  • noot, rozijn en kokos melange
  • bakjes popcorn
  • beschilderd handfruit

Ik post na de verjaardag een bericht met de actual photo's! I can't wait to see how it all comes together.

& terwijl ik dit aan het voorbereiden ben krijg ik alweer inspiratie binnen voor de volgende klus: het maken van een kindertraktatie om uit te delen op school.

Print Friendly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *