En óf ik gelukkig ben!

EN ÓF IK GELUKKIG BEN?!

Er wordt mij best vaak gevraagd of ik gelukkig ben en het antwoord is volmondig JA!

EN ÓF IK BEN

Lees hieronder mijn 6 hartjes van Geluk

De sleutel tot mijn Geluk?

<3 Positiviteit! 

Werkelijk! Ik leef zonder een greintje negatief te zijn. Natuurlijk kom ik soms iets of iemand tegen waar ik misschien even van slikken moet. Dan laat ik mijzelf de emoties ervaren die de situatie met zich meebrengt. Emoties zijn namelijk een belangrijk onderdeel van je groeiproces! & wat nou als anderen een zware negatieve energie met zich meedragen? Niet aannemen! Zoals mijn moeder mooi kan zeggen: Als iemand jou een kado geeft, en je neemt het niet aan.. van wie is het kado dan? Observeer het gedrag en weet dat het alles met henzelf te maken heeft. Niets met jou en dus is er werkelijk geen reden om jou (w humeur) aan te passen. Huppel dus maar vrolijk verder met je positieve instelling!

<3 Waardering!

Als je waardering vindt in de kleine dingen zal je alleen al door het opmerken hiervan vrolijker worden! Luister eens echt naar het prachtige vogelgezang en zie hoe kinderen liefdevol met elkaar spelen of hoe je man je élke ochtend een kus geeft voor hij naar zijn werk vertrekt! Eenmaal in je systeem ervaar je constante uplift momentjes van waardering.

Count your blessings

<3 Voeding

Weet wat je eet! Ik begin al écht heel goed door te krijgen wat mijn lichaam bijna niet kan verdragen. De communicatie vorm van en naar je lichaam is ontzettend belangrijk. Dit helpt je namelijk om in balans te blijven. Je lichaam verteld je- net als je emoties waar je aandacht aan moet besteden. Voed jezelf dus met Liefde zodat het communicatiekanaal onverstoord blijft!

<3 Creativiteit

Ik uit mij het liefst op de meest creatieve manier. Dit zal voor iedereen wel anders zijn.. maar ik voel altijd dat het begint te kriebelen als het een tijdje geleden is geweest. Met Volle Maan ontstaat er altijd een creatieve BOM en is het handig om overdag me helemaal uit te leven. Doe ik dit niet overdag dan kan ik ’s nachts niet slapen door de enorme lading Maan-energie die dan door me heen stroomt. De volgende dag bij het opstaan kan ik me vaag nog voor de geest halen wat ik heb gecreëerd. Dat is altijd een fijn kadootje om de volgende dag er met een nieuw paar ogen naar te kunnen kijken! Creatiekracht zit in iedereen :).

<3 Beweging

Yoga, salsa dansen en levend mediteren. Ik doe het allemaal erg graag- maar helaas niet elke dag. Nu kies ik ervoor om mijzelf niet voor de kop te slaan als ik het een tijdje niet heb gedaan. Want voor alles is een moment en elk moment is anders in te vullen. Dat opzich is al een prachtig gegeven.  Ik wandel super graag met mijn puppy en de kinderen, lekker het park in of in de tuin op de grond rollen van het lachen en keihard mee dansen en zingen op kindermuziek. Het kost me fysiek een beetje energie maar ik krijg er enorm veel energie en blijdschap voor terug!

<3 Verbinding

Samen Zijn en Samen Werken met anderen begin ik steeds fijner te vinden. Dan heb ik het uiteraard over mensen die zelf ook fijne energie uitstralen. Sinds mijn dochtertje heb ik een nieuwe diepere laag/dimensie van verbinding gevonden. Alsof er met haar een deel van mezelf is geboren die er altijd al was- maar waar ik me nog niet bewust van was of kon zijn. Nu ik dit ‘terug’ heb voel ik me verbonden waar ik ook  ben. Ook als ik niet mediteer ben ik verbonden met mijn Gidsen en de mensen die ik lief heb. Er is een mate van verbondenheid met alles en iedereen in het holistische aspect. Het voelt dan ook fijn om zelf Liefde en Licht te delen en energie uit te stralen die uitnodigt om verbinding te maken.

 

 

Print Friendly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *