Kokos Bolletjes

Geen graan meer, geen gist of suikers?.. Geen punt!

De lekkerste dingen hebben meestal maar een paar ingrediënten. Zo ook deze heerlijke kokosbolletjes. ik noem ze expres geen koekjes of cakejes want ik probeer te voorkomen dat je de textuur vast probeert in te vullen.

Probeer ze uit en deel het met iedereen.

ik maak ze graag ongelijk wat kleinere en wat grotere bolletjes.. Zo kan je op een speelse wijze laten zien dat het zelfgemaakt is!

 

  • 25 gr kokosmeel
  • 2 bananen
  • 1/2 tl bakpoeder
  • amandelschaafsel

*optioneel: citroen of sinaasappelschil rasp

  1. Verwarm je oven voor op 200 graden.
  2. Pureer de bananen en meng het met het bakpoeder en de kokosmeel.
  3. Draai er kleine bolletjes van en leg het op een bakplaat.
  4. 35 minuten bruinig laten worden.

Ze zijn het lekkerst als ze afgekoeld zijn en even in de koelkast zijn gezet. 1 hap vol lekkerheid!

20160718_155210

Enjoy!

Print Friendly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *