Persoonlijke ontwikkeling

Momenteel bevinden we ons in de gouden eeuw en daarbij ook nog eens midden in de 6 gouden jaren. Dit betekend dat we ons op speed-of-light aan het ontwikkelen zijn. 

In de oudheid stonden wij minder individueel en leefden we zowel als handelen in groepsverband. Met het welzijn van ons gezamenlijk bestaan én natuurlijk de Aarde voorop. 

Op elk moment van de dag stond je in verbinding met elkaar, moeder aarde en het universum. Je zou kunnen zeggen dat we vanuit ons Hart leefden. Met intenties om afgestemd samen te werken met het Licht, de bron van alles wat Is. 

Langzaam maken we stappen om terug naar dat eenheidsbewustzijn te keren. Er zijn vele manieren, technieken en krachten voor om je Ziel langzaam te helpen herinneren aan wat er allemaal in ons (heeft ge-)huist.

Denk maar aan astrologie, edelstenen, de fases van de maan, healen met energie en essentiële oliën. Stuk voor stuk tools die jou ondersteunen om een mooie groei door te maken. We mogen allemaal een proces doorlopen om terug te gaan naar de authentieke verbinding met onze ware natuur. Allereerst individueel, om later samen te komen. 

Het mooiste vind ik, dat wanneer jij bewust kiest om bezig te gaan met persoonlijke ontwikkeling, je omgeving automatisch meeshift. Onbewust of bewust, dat maakt niet zoveel uit. Ze voelen de verhoogde frequentie en dat nodigt uit om ook mee te vibreren, elk op eigen tempo en tijd. Uiteraard staat iedereen vrij om daar volledig voor te kiezen. 

Een pad lopen van zelfgroei en bewustzijn kan allereerst als afzonderend ervaren worden, vooral als een dergelijke keuze nieuw is voor je directe omgeving. 

Maar weet dat je wordt gedragen en geholpen op je pad. Niemand kan voor jou beslissen wat je hier moet of kan doen.

Alleen jij bent heerser van je universum. Alleen jij kent alle antwoorden van binnenuit. 

Hoe meer je in contact staat met je ziel en je ware zelf, hoe beter jij je zielsmissie leert kennen. 

Hiervoor is vertrouwen nodig, vertrouwen op het universum en vertrouwen in je eigen intuïtie. Dit vereist wat oefening. 

Persoonlijke ontwikkeling kan je op vele vlakken ondergaan. Jouw persoonlijke weg is uniek en voor jou alleen uitgestippeld.

Ik ben een medium en ik ben het kanaal tussen onder en boven. Met oa de levenspad readingen die ik geef maak ik contact met de gids van de persoon met een hulpvraag. De antwoorden channel ik door van boven naar beneden. 

Meer en meer mensen besluiten om in het Licht te komen en te leven vanuit Liefde. Dit betekend dat er op de wereld steeds meer Lichtbakens ontwaken en ontstaan. 

Soms zijn deze Lichtbakens ontzettend krachtig, maar staan ze nog alleen. Hoe waardevol zou het zijn om de Lichtbakens met elkaar te verbinden. 


Iemand die kiest om eigen Licht in te zetten voor de wereld en het welzijn ervan. Om meer te leren over zichzelf en dit uit te dragen. Zo'n persoon noem je ook wel een lichtwerker.

Om de brug te slaan van Lichtwerker naar Lichtwerker heb ik de online ledenomgeving (community) Lichtwerkers voor Lichtwerkers gecreëerd. 

Hier is iedereen welkom om met elkaar samen te komen online én ofline. Er worden vele events georganiseerd en er staan cursussen, blogs en boeken online waarmee jij jezelf meer kan ontwikkelen. 

Bovenalles is ondersteuning, verbinding en zichtbaarheid is belangrijkste. Een mini éénheidsverbinding heeft zich gemanifesteerd in het netwerk van dit gouden tijdperk: het internet. 

Om de groep gelijkgestemd te houden open ik maar een paar keer per jaar de deuren naar de Lichtwerkers voor Lichtwerkers Community.  

Een impressie van de actuele community op 8-8-2018(datum dat ik dit blog schrijf):


En om je een exclusief kijkje te geven organiseer ik de Licht challenge, waar je uitgedaagd wordt je Licht zichtbaar te maken en je te verbinden aan je mede-lichtbrengers. 

Dit is een uitdagend proces en dat vraagt wat van je focus. Maar het is bovenal heel gezellig en fun om aan mee te doen. Je leert meer mensen zoals jou kennen én je kan aan het einde van de challenge begrijpen hoe de community werkt en of het een match is met jou. 

Klik hier om te zien of de deuren binnenkort open gaan en meld je aan voor de eerstvolgende challenge. 

Is er nog geen volgende datum bekend? Houd de website dan in de gaten of wordt vrienden met Tri of Light op Facebook, via deze weg promoot ik ook altijd mijn challenges.

Ik vertel alles over de samenwerkingsband met Tri in dit blog. Klik op de afbeelding om mijn Tri of Light blog te lezen. 
Print Friendly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *