Italiaanse Catering

Ook voor het laatste weekend was ik uitgenodigd om te cateren voor een mooie groep Lichtwerkers. Tijdens de universal energy healer workshop tweedaagse stemde ik af op de groep (waarvan een aantal mee naar Sardinië gaan met de Tri reizen) en voelde ik OK: italiaans feestje!

De grote voedseluitdaging dit keer was om alles vrij van gluten te maken! Koekjes, pasta's nergens was een spoor van gluten in te vinden dankzij mijn afgestemde caterformuliertjes die ze van te voren hebben mogen invullen voor hun wensen/allergieën. 

Op het menu van dag 1 stond: hippe bloemkoolpizza's, een pesto pasta van courgette(salade) en tagliatelle van rijstnoodles en traditionele sughosaus. 

mijn pesto recept vind je hier

De 2e dag serveerde ik: een rijkgevulde minestronesoep, met een frisse salade van tomaat, romaine sla en wortel én een heerlijke risotto met shitake en zongedroogde tomaatjes.


Wat heerlijk om te doen dit zeg! De mooiste gerechten kwamen uit mijn keuken getoverd steeds weer geïnspireerd door de groep waar ik voor mag cateren. Print Friendly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *