Ever Moist Brownies

Gek op chocolade? Klaar voor de meest smeuïge brownies van je leven? 

Scroll snel verder voor het recept want dit is er één voor in de boeken! Let op, er zit wel enorm veel suiker in dit gerecht.

 

Wat haal je in huis?  voor 10 stukken

  • 250 gram bloem/stevig meel
  • 350 gram kokosbloesemsuiker
  • 1 tl vanillepoeder
  • 65 gram cacaopoeder
  • 1 zakje bakpoeder (16 gram)
  • 1 tl zout
  • 1 tl maïzena
  • 250 ml water
  • 250 ml archaide olie

Hoe flans je dit in elkaar? No mixer needed

1. Weeg alles af en meng de droge ingrediënten door elkaar. 

2. Ondertussen zet je de oven aan op 200graden. 

3. Meng nu alle natte ingrediënten met elkaar en vervolgens met de droge ingrediënten. 

4. Vet een bakplaat of een kleine taart/cakevorm in en giet het mengsel erin.

5. Schuif het geheel in de oven voor 35 a 40 min.

6. Laat even afkoelen, anders heb je kans dat ie uit elkaar gaat vallen bij het snijden.

 

Enjoy!!! En deel vooral uit om anderen te enthousiasmeren met deze vegan goodness. 

 

Print Friendly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *