Universal Energy Healer Workshop

Afgelopen weekend was de Universal Energy Healer workshop weer gaande en voor deze mooie groep healers in spĂ© en haar begeleiders heb ik mogen cateren. 

Er werkt volop gewerkt met hoge energie en daarin heeft mijn voeding afgestemd kunnen bijdragen. Voorafgaand aan deze reeks workshops laat ik de deelnemers een online formulier invullen met daarop hun dieetwensen en voedseluitdagingen. Met die informatie laat ik mijn creatieve geest de vrije loop en verzin ik de meest afgestemde gerechten.

Meestal kom ik op ook voor mij nog volledig onbekende smaakcombinaties en andere leuke verassingen tijdens het bakken en koken.

Het menu:

 

Bedankt Amber. De catering was heerlijk. Heb aardig wat grenzen verlegd met het eten. Nieuwe smaken ontdekt ?'           - deelneemster!

Print Friendly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *