Suikervrij en Blij

In deze blog schrijf ik graag over mijn pad naar het suikervrij bestaan dat ik nu heb. 

Waarom suikervrij? 

Omdat een overmatige inname van suiker je lichaam afpeigerd. Een groot deel van lichamelijke klachten zoals oververmoeidheid, het hebben van een laag libido en slapeloosheid tot aan moodswings is af te leiden naar overmatig suikergebruik. 

Met suiker bedoel ik de geraffineerde soort. Het soort dat laboratorisch wordt gemaakt om een product verslavend te maken. Hier komen een hele hoop chemicaliën aan te pas en de producten die met geraffineerd suiker worden bewerkt ondergaan een proces waar weinig over gesproken mag worden. Funky business dus, die 'suikerindustrie'. 

& Het bizarre is, dat het lijkt alsof we ermee zijn opgegroeid. We merken niet dat er een collectieve vergiftiging gaande is, mede mogelijk gemaakt door de grote bedrijven die meer baat hebben bij het verkopen van de producten dan het welzijn van zijn consumenten. Daar ligt het grote probleem. Voedsel gaat voor hen niet meer om voedsel, maar om het winstmodel. 

Een chemisch in elkaar gesteld goedje dat 10x goedkoper en effectiever werkt om klanten aan je te binden wordt dan sneller ingezet in de product formule dan een natuurlijke zoetstof.

Bekijk de video om te begrijpen hoe slecht suiker werkelijk voor je is. *note: emvotion is de oude naam van rebelmomskitchen (vandaar dat deze in het einde van de video genoemd word)

Waarom Suikervrij voor mij?

Wat voor mij de doorslag gaf is dat ik zwanger raakte van mijn eerste kindje. Zoals elke moeder in een zwangerschap begon er een groot bewustzijns/opschoningsproces. Ik kampte met vraagstukken als: wat voor mens wil ik zijn voor de wereld, voor mijn dochter, voor mijzelf? tot aan wat stop ik allemaal in mijn lichaam en doe ik wel eer aan mijn fysieke kracht en verbinding met mijn lijf? 

Dat laatste bracht mij zoekend op het internet naar informatie over het gebruik van conserveringsmiddelen en de eetgewoontes ontrafelen die allesbehalve goed zijn voor je lichaam en de ontwikkeling van je ongeboren kindje. 

Inmiddels at ik al veel minder vlees en zuivel, maar als zoetekauw wist ik echt niet waar ik moest beginnen als ik de e-nummers en de suikers ook zou moeten laten staan. 

Dit vroeg om mijn complete focus en omdat ik door zo'n intens innerlijk proces aan het gaan was waarbij ik steeds meer in mijn eigen fysieke kracht kwam te staan.. wist ik dat dit het juiste moment was om ook krachtige keuzes te gaan maken. Voor mijzelf, mijn lichaam en voor mijn kindje. 

Suikervrij, de Cursus

Ik heb gezocht naar iets wat mij gemotiveerd zou kunnen blijven houden en uiteindelijk ben ik bij een webinar van miss natural beland die vertelde over haar eigen processen naar een healthy lifestyle en dat zij een cursus 'Suikervrij' had ontwikkeld. Een cursus met ALLE informatie over welke producten je moet ontwijken, waar je op moet letten én wat voor heerlijke dingen je gewoon nog kan blijven eten. 

Wat een uitkomst was dit! Ik vind het belangrijk te kunnen meestromen op iemand anders energie. Een expert die weet waar die over praat en je ge-enthousiasmeerd bij de hand kan nemen zodat jij gefocust en enthousiast blijft om door te zetten!

Ik heb dan ook zonder veel twijfel direct het programma 'Suikervrij in 40 dagen' bij haar gekocht. 

& Wat een enorme impact heeft dit gemaakt op mijn leven!! 

Er ging een wereld voor mij open. Niet alleen kreeg ik toegang tot onwijs veel waardevolle informatie, ik werd ook geïnspireerd om goed voor mijn lichaam te zorgen en weer een fijne relatie met voeding op te bouwen. In de facebookgroep kon ik ook nog connecten, ervaringen en recepten uitdelen met gelijkgestemden wat ik op dat moment als een grote toevoeging heb ervaren. 

Omdat ik ZO enthousiast ben en dankzij dit programma een ware shift in mijn food lifestyle heb kunnen maken wil ik jou graag helpen om dit ook te doen. 

Suikervrij gaan HOEFT niet moeilijk te zijn. Het kost je 40 dagen van je tijd en je focus en je krijgt er een leven lang vol heerlijkheid en een gezonde lifestyle voor terug. 

Maar eigenlijk merk je het verschil al na een kleine twee weken;). 

Gebruik mijn unieke link voor korting op dit programma! Je krijgt er nu 3 bonussen bij:

BONUS 1 - E-book 'Natuurlijk Suikervrij' t.w.v. €17,95 BONUS 2 - E-book 'Travel Survival Guide' t.w.v. €17,95 BONUS 3 - E-book 'Suiker EHBO' t.w.v. €7,95


Suikervrij in 40 dagen geen 109,95EU maar betaal 69EU en start direct!


Wat helemaal mooi is: deze gouden deal heeft een niet goed geld terug garantie van 10 dagen. Ben je niet tevreden? Dan krijg je gewoon het hele aankoopbedrag terug. 

Heel kort een beschrijving van Miss Natural over haar programma: 

Al ruim 5 jaar helpt Miss Natural mensen om suikervrij te gaan leven middels de online cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij’. Al meer dan 9.000 mensen gingen je voor en ervaren de vele voordelen van suikervrij leven. Alle ervaringen en waardevolle feedback van deelnemers hebben wij verwerkt in deze cursus. Er bestaan geen kant-en-klaar diëten of eetmethodes die voor iederéén geschikt zijn. Ieder lichaam is immers uniek. Daarom is het optimaliseren van een gezonde levensstijl een persoonlijke ontdekkingsreis waarbij ik je stap voor stap zal leren wat goed voor je is. De prijs voor deze cursus is inclusief de 3 Bonus Producten;


Het is inmiddels 3 jaar geleden dat ikzelf deze cursus heb gedaan bij Miss Natural. Drie blije vrije jaren waarin mijn gezondheid weer op peil is gekomen. Ik heb een afgestemde verstandhouding met mijn lichaam kunnen ontwikkelen door de zwaarte voorgoed uit mijn voedsel te filteren! En uiteindelijk ben ik bij mijn passie voor hoog vibrerend eten gekomen!

'Mijn lichaam hoeft minder hard te werken om alle slechte stoffen te lozen en heeft meer tijd om met mij samen te werken!' 

Dit bericht is een halve promo geworden, maar goed, dat zegt al hoeveel ik eraan heb gehad! En waarom zou je niet investeren in je lichaam- juist als je vaak klachten ervaart. Spreekt het je aan dan mag je genieten van de korting die ik je kan geven via mijn persoonlijke link. Voel je vrij om te voelen of ook jij een positieve doorslag mag geven in je food lifestyle!


Print Friendly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *